Uygun Fiyatlı Steam Oyunları

Oyun tutkunu bir çok insan bunuyor fakat bazen ne oynayacaklarına karar veremiyorlar. Bazen oynadıkları oyunlardan sıkıldıkları için farklı ve sürükleyici oyin arayışlarına giriyorlar. Bizde bu yazımızda oyun tutkunu arkadaşlarımıza Steam platformunda yer alan oynaya bilecekleri uygun fiyatlı oyunlar hakkında önerilerde bulunacağız. Listede ücretli oyunların yanı sıra ücretsiz oyunlarda bulunuyor. Önerecegimiz bu oyunlar Steam platformu üzerinden olacağı için tüm oyun tutkunları önermiş olduğumuz bu oyunlara ulaşabilecek.
Bilgisarınızda Steam varsa oyunu Steam hesabınıza kurarak oynayabilir. Eğer bilgisayarınızda Steam yoksa önereceğimiz bu oyunları oynamak için bilgisayarınıza Steam indirip bir hesap kurarak oynayabilirsiniz.
1- Internet Cafe Simulator - 18 TL
Simulator oyunu olan bu oyunda gerçekci anlamda bir internet kafe yönetiyorsunuz.
Gelen müşterilerle ilgileniyorsunuz daha fazla müşteri çekmeye çalışıyorsunuz. Bu oyun simulator tarzında oyun sevenler için muhteşem bir tercih. Oyunun fiyatı ise 18 TL.
2- APK Survival Evoled - 14 TL
Bu oyunda oyuncular vahşi doğada kalmak için bir mücadele veriyor. Oyun bir adada geçiyor burada karakterinizle birlikte elinizde hiçbir alet veya avlanmak için bir silah bulunmuyor. Avlanmak için bir yol geliştirmeniz ve hayatta kalmanız gerekiyor. Oyunun fiyatı 14 TL
3- Fishing Planet - Ücretsiz
Bu oyun bir balıkçılık simülasyonu. Oltanız ile bir iskelenin üzerinde gölde bulunan balıkları tutmaya çalışıyorsunuz. Online olarak başka kullanıcılarla aranızda yarışmalarda düzenleyebiliyorsunuz. Oyun ücretsiz olarak Steam platformunda yerini alıyor.
4- Town Of Salem
Bu oyun geçek hayattada oynananılan bir vampir köylü oyunu. Bu oyunu online olarak arkadaşlarınızla veya bir başkası ile ounayarak vampir olan kişiyi bulmaya çalışıyorsunuz.
5- DCS World Edition - Ücretsiz
Oyun bir uçak simülasyonu bu oyunda birçok uçak uçruyorsunuz bunun yanı sıra seviye atlayarak yeni uçaklarınızı garaja ekliyorsunuz ve uçrmaya başlıyorsunuz.
Uçakları sevenler için güzel bir simülasyon oyunu. Oyun ücretsiz bir şekilde oyun severleri bekliyor.
6- War Thunder
War Thunder bir MMO savaş oyunu. 2. Dünya savaşı, kore savaşı gibi birçok savaşı gerçekci bir şekilde canlandıran muhteşem bir MMO savaş oyunu. Aksiyon ve savaş oyunları sevenler için güzel bir oyun. Ücretsiz bir şekilde Steam platformunda oyun severler ile buluşuyor.
Oyun tutkunları için Steam platformunda yer alan uygun fiyatlı ve ücretsiz altı tane oyun önerdik.
Ücretli oyunların fiyatları zaman içerisinde farklılık gösterebilir. Ücretsiz olan oyunlarda zaman içerisinde bir fiyat ile satışa sunulabilir.

Tags:

0/Post a Comment/Comments

Daha yeni Daha eski